Mobil Yayıncılık Atölyesi'nde İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerini ağırlıyoruz.

Medya ve İletişim Bölümü'nün ev sahipliğini yaptığı Mobil Yayıncılık Atölyesi'ne İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi'nden öğrenciler katılıyor.

Pınar Öğünç'ü ağırlıyoruz.

Medya ve İletişim Bölümü, MCS 451 Medya ve İletişimde Uygulamalı Atölye Çalışması dersinde Pınar Öğünç'ü konuk ediyor.
İlgilenen herkesi bekliyoruz.

İEÜ İletişim Fakültesi SUNY Fredonia’dan İki Önemli Konuk Ağırladı

İletişim Fakültesi, Mart ayı boyunca Fredonia State University of New York’tan Prof. Dr. Ted Schwalbe ve Yrd. Doç. Dr. Mike Igoe’yi konuk olarak ağırladı. Konuklar, öğretim elemanları ve öğrencilerle bir araya geldi.

URAP değerlendirmesine göre, "Dil, İletişim ve Kültür" alanında Türkiye'de birinciyiz!

*URAP, Türkiye'deki üniversiteleri akademik başarılarına göre değerlendiren, ODTÜ bünyesinde kurulu bağımsız bir araştırma laboratuarıdır.
Türk Üniversitelerinin Genel ve Alan Sıralamaları

2014 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

1 Temmuz Pazartesi akşamı düzenlenen törenle, Medya ve İletişim Bölümü'nden mezun olan öğrencilerimiz de diplomalarına kavuştular.