Habercilik Opsiyonu Öğrencilerinden Bir ilk Daha

İEÜ Medya ve İletişim Bölümü Habercilik Opsiyonu Öğrencileri, yaşlı nüfusa yönelik bir ilki gerçekleştirerek, "Aktüel Mecmua" isimli bir dergi çıkardılar.

3 İzmir Kitabı ve 3 Yazar, Fakültemiz'in Desteğiyle İzmir'de Buluştu

Yardımcı Doçent Doktor Altuğ Akın'ın moderatörlüğünü yaptığı söyleşide, Gogolos'un kitabının çevirisiyle usta tarihçi İlber Ortaylı’nın beğenisini kazanan Aslı Damar da Rumca’dan Türkçe’ye çeviri yaptı.

"41 Kere Maşallah", Ünivers'in 41. Sayısı Kutlandı

İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Ünivers'in 41. sayısı, geçmişten bugüne emeği geçen öğrenci ve öğretim görevlilerin de katılımları ile, Fakülte Stüdyoları'nda kutlandı.

Mezunumuzdan Büyük Başarı

Mezunumuz Buğra Dedeoğlu'nun filmi, 6. Montreal Türk Filmleri Şenliği'nde En İyi Kısa Film Ödülü’ne layık görüldü.

Stephan Vorbrugg ile Atölye Çalışması

Alman görüntü yönetmeni Stephan Vorbrugg 16-20 Mayıs 2014 tarihleri arasında Medya ve İletişim ile Sinema ve Dijital Medya öğrencileriyle, bir kısa film yapım atölyesi gerçekleştirdi.

Medya Kulübü'nden Çocuk Odaklı Habercilik Etkinliği

İEÜ Medya Kulübü 21 Mayıs günü "Çocuk Odaklı Habercilik" paneli düzenliyor.

Öğrencilerimizden Kitap Seslendirmesi
İletişim Fakültesi öğrencileri, "Konuşan Kitaplar 2014" projesinde görme engelliler için kitap seslendirmesi yaptı.

Stephan Vorrburg ile Kamera Çalıştayı Gerçekleştirildi
İzmir Ekonomi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri 22-24 Mayıs tarihleri arasında Stephan Vorrburg (BVK) ile kamera çalıştayı gerçekleştirdiler.

‘Sessiz’ (Be Deng) Cannes’da En İyi Kısa Film ödülünü kazandı

Fakültemizin mezunu Buğra Dedeoğlu’nun kurgusunu yaptığı ‘Sessiz’ 65. Cannes Film Festivali’nde En İyi Kısa Film ödülünü kazandı. Yönetmen Rezan Yeşilbaş’ın filmi daha önce Akbank Kısa Film yarışmasında en iyi film ödülü de kazanmıştı.

Ulusaşırı medya İEÜ’de tartışıldı

İEÜ İletişim Fakültesi ve RTÜK ortaklığında düzenlenen “Transforming Cultural Geographies” başlıklı uluslararası kollokyumda ulusaşırı medya tartışıldı.