Ünivers’in Mayıs sayısı çıktı

İletişim Fakültesi uygulama gazetesi Ünivers’in Mayıs sayısı yayınlandı. Gazete’nin bu sayısının kapağında Türkiye’nin ifade özgürlüğü konusunda bitmeyen sıkıntıları yer alıyor.

Medyada Yapım II dersi proje örnekleri

MCS 212 Medyada Yapım II dersi öğrencilerinin ikinci proje kapsamında ürettiği en iyi beş flyer çalışması için tıklayınız. Proje detaylarına http://mediaproduction2.wordpress.com/projects-3 adresinden ulaşılabilir.

Medyada Yapım II dersi proje örnekleri
MCS 212 Medyada Yapım II dersi öğrencilerinin ilk proje kapsamında ürettiği en iyi beş çalışma için tıklayınız. Proje detaylarına http://mediaproduction2.wordpress.com/projects-3adresinden ulaşılabilir.

Toplumsal Cinsiyet / Şiddet Konferansı

İEÜ Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği Toplumsal Cinsiyet / Şiddet Konferansı 4-6 Nisan tarihleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesinde gerçekleştirilecek.

Türkiye’de Modernleşme Mecraları ve Maceraları
İletişim Fakültesi ile  Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi işbirliğinde düzenlenecek olan “Türkiye’de Modernleşme Mecraları ve Maceraları” adlı konuşma dizisinin yeni dönem programı belli oldu.

Türkiye’de belgesel sinemanın geleceği İZDOC’ta tartışılacak

İZDOC İzmir Belgesel Film Tartışmaları paneli 28 Mart Çarşamba günü yapılacak. Panelde, sinema ve medya sektöründe yaşanan güncel gelişmeler ışığında belgesel sinemanın finansman, dağıtım ve üslup gibi çeşitli konulara ilişkin sorunları ele alınacak.

3. Uluslararası Kadın Festivali başlıyor

İletişim Fakültesi ve Goethe-Institut işbirliği ile 21-23 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İzmir 3. Uluslararası Kadın Festivali’nin ilk gününde Alman yönetmen Döndü Kılıç öğrencilere yönelik bir belgesel film atölyesi gerçekleştirecek.

Medya ve İletişim Yüksek Lisans Kolokyumları

Medya ve İletişim Çalışmaları Yüksek Lisans Programı kapsamında 15 günde bir kolokyumlar düzenlenecek.

Prof. Christensen’in konferansı

Erasmus kapsamında fakültemizde bulunan Karlstad Üniversitesi’nden Prof. Miyase Christensen “Mediatization, Complicit Surveillance and the Question of Cosmopolitanism” başlıklı bir konuşma yapacak.

“2000′li Yıllarda Türk Sağının Halleri”

Yazar Tanıl Bora, Medya ve İletişimde Uygulamalı Atölye Çalışması dersinin konuğu olarak “2000′li Yıllarda Türk Sağının Halleri” başlıklı bir konferans verecek.