“İzmir ve ülkeyle bütünleşmeliyiz”
İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, 10. yılı gelinen noktayı değerlendirmek için bir fırsat olarak görüyor.

Diaspora sineması mercek altında

İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü 21-22 Nisan tarihlerinde “Topographies of Turkish cinema: Hybrids, hyphens & borders’’ başlıklı bir konferans düzenledi.

“Şeytanın bile merhameti vardır”

Libya’ya düzenlenen NATO operasyonlarının karargahlarından biri olan İzmir’e, yaklaşık 300 yaralı Libyalı getirilmiş ve İzmir’deki hastanelere dağıtılmışlardı. Şehirde Libyalıların olduğu biliniyordu ancak onları gören ya da konuşan biri yoktu. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bu durumu değiştirmek için gittik.

İEÜ İletişim Fakültesi Mezunları Mutlu

Mezunlarımıza İEÜ’nün kariyerlerindeki önemini sorduk.

Türkiye’nin ilk kadın yayın yönetmeni Nurcan Akad öğrencilerle buluştu

Türkiye’nin ilk kadın yayın yönetmeni gazeteci Nurcan Akad İzmir Ekonomi Üniversitesi Haber Merkezi’nin konuğu oldu.

İEÜ Staj Kılavuzu ve Staj Yönergesinde Değişiklik

İzmir Ekonomi Üniversitesi staj kılavuzu ve staj yönergesinde bazı değişiklikler yapılmıştır. İlgili değişiklikler ile ilgili bilgilere web sayfamızın “Stajlar” bölümünden ulaşabilirsiniz.

İEÜ öğrencileri Umur Talu ile habere yeniden baktılar
Habertürk yazarı, Milliyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Umur Talu pazartesi günü İzmir Ekonomi Üniversitesi’ndeydi. İletişim Fakültesi Haber ekibi ile bir gün geçiren Talu öğrencilerle deneyimlerini paylaştı, haber toplantısına katıldı.

Dönem içi staj başvuruları

Medya ve İletişim Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencileri 2010-2011 Bahar dönemi boyunca anlaşmalı medya kurumlarından birinde dönem içi staj yapabilecektir.

Yeni Asır’ın 115 Yıllık Tarihi Gün Işığına Çıktı
Manşetler Sergisi”, İzmir Ekonomi Üniversitesi Fuaye alanında törenle açıldı.

Toplumsal Cinsiyet ve Medya Tartışıldı
Başbakanlık Kadının Statüsü Genel  Müdürlüğü (KSGM), İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi ile  İzmir Ekonomi Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKOKAM) işbirliğiyle bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Toplumsal  Cinsiyet ve Medya Atölyesi devam ediyor.