İLETİŞİM FAKÜLTESİ´NE “YEŞİL” ÖDÜL

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında T.C Çevre ve Orman Bakanlığı desteğiyle, Recycling INDUSTRY ve TÜÇEV tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Üniversiteler Arası Yeşil Kamera 'Atık ve Geri Dönüşüm' Kısa Film Yarışması sonuçlandı.

Kafkas Gazetecileri Barış İçin Buluştu
Kafkaslardan gelen konuk gazeteciler, kriz ortamında barışın sağlanabilmesi için neler yapılabileceğini tartıştı.

Medyada Kadın Erkek Eşitsizliği
Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ferai Tınç ile Bloomberg HT Kanalı haber sunucusu ve editörü Ahu Özyurt’un konuşmacı olarak katıldığı seminerin moderatörlüğünü gazeteci Tuğrul Eryılmaz üstlendi. EKOKAM tarafından  düzenlenen 3. etkinlik olan “Toplumsal Cinsiyet…” başlıklı seminerde “Kadın ve Medya” arasındaki ilişki incelendi.

Canlı Gaste’yi Bu Kez İEÜ Öğrencileri Hazırladı
İletişim Fakültesi’nde Prof. Dr. Bülent Çaplı’nın verdiği proje dersine katılmak üzere İzmir’e gelen Can Dündar, dördüncü sınıf öğrencilerine gazetecilik ve televizyonculuk konusunda mesleki bilgilerini aktardı.

Konuk Konuşmacı

Eğreti Gelin,O Da Beni Seviyor filmlerinin ve Seher Vakti, Asi, Kırık Kanatlar dizilerinin senaristi Gül Dirican 9 Ocak Cuma günü fakültemize konuk olacaktır.

Konuk Konuşmacı

Parmaklıklar Ardında dizisi kameramanı İsmail Ersan ile söyleşi ve dizi çekimleri üzerine workshop çalışması yapılacaktır.

Konuk Konuşmacı

Deneysel ve Belgesel Film Yönetmeni Nurşen Bakır 26 aralık Cuma günü fakültemizin konuğu
olacaktır.

Konuk Konuşmacı

Roll ve Express Dergilerinin kurucusu ve editörü Yücel Göktürk, 19 Aralık 2008 tarihinde fakültemize konuk olacaktır.

İletişim Fakültesi Haftalık Film Gösterimleri

Fakültemizin haftalık film gösterimleri bünyesinde belirlediğimiz temalardan "Komedi"ye devam ediyoruz.

Konuk Konuşmacı

"Takva", "Dar Alanda Kısa Paslaşmalar" gibi uzun metrajlı filmlerin ve "Bir İstanbul Masalı", "Bıçak Sırtı" gibi dizilerin yapımcılarından Sevilay Demirci, 28 Kasım 2008 Cuma günü fakültemizin konuğu olacaktır.