Konuk Konuşmacı

Gazeteci Ragıp Duran 21 Kasım 2008 tarihinde fakültemize konuk olacaktır.

İletişim Fakültesi Haftalık Film Gösterimleri

Fakültemizin haftalık film gösterimleri bünyesinde belirlediğimiz ilk tema olan "Göç"e devam ediyoruz.

Sektör Gezisi

İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlileri Dr. Ebru Uzunoğlu ve Sema Misçi tarafından düzenlenen ve fakülte araştırma görevlileri Sumru Yıldırım, Yeliz Taşkan, Serkan Şavk ve Dilşad Kırselioğlu’nun katıldığı sektör gezisine Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden 40 öğrenci katıldı.

Haberciler Grubu Yeni Döneme Hazırlanıyor

İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Hürriyet Gazetesi’ne üniversite sayfası hazırlıyor.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ ALTIN PORTAKAL´DAYDI

Bu yıl 43.sü düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali ve aynı kapsamda yer alan 2. Uluslararası Avrasya Film Festivali’ne üniversitemizi temsilen İletişim Fakültesi’nden Burak Doğu’nun gözetiminde Tunç Erdem, Seçil Şalvarlı, Derya Cirik ve Buğra Dedeoğlu katıldı.