Öğrencilerimizden Kitap Seslendirmesi
İletişim Fakültesi öğrencileri, "Konuşan Kitaplar 2014" projesinde görme engelliler için kitap seslendirmesi yaptı.

Stephan Vorrburg ile Kamera Çalıştayı Gerçekleştirildi
İzmir Ekonomi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri 22-24 Mayıs tarihleri arasında Stephan Vorrburg (BVK) ile kamera çalıştayı gerçekleştirdiler.

‘Sessiz’ (Be Deng) Cannes’da En İyi Kısa Film ödülünü kazandı

Fakültemizin mezunu Buğra Dedeoğlu’nun kurgusunu yaptığı ‘Sessiz’ 65. Cannes Film Festivali’nde En İyi Kısa Film ödülünü kazandı. Yönetmen Rezan Yeşilbaş’ın filmi daha önce Akbank Kısa Film yarışmasında en iyi film ödülü de kazanmıştı.

Ulusaşırı medya İEÜ’de tartışıldı

İEÜ İletişim Fakültesi ve RTÜK ortaklığında düzenlenen “Transforming Cultural Geographies” başlıklı uluslararası kollokyumda ulusaşırı medya tartışıldı.

Ünivers’in Mayıs sayısı çıktı

İletişim Fakültesi uygulama gazetesi Ünivers’in Mayıs sayısı yayınlandı. Gazete’nin bu sayısının kapağında Türkiye’nin ifade özgürlüğü konusunda bitmeyen sıkıntıları yer alıyor.

Medyada Yapım II dersi proje örnekleri

MCS 212 Medyada Yapım II dersi öğrencilerinin ikinci proje kapsamında ürettiği en iyi beş flyer çalışması için tıklayınız. Proje detaylarına http://mediaproduction2.wordpress.com/projects-3 adresinden ulaşılabilir.

Medyada Yapım II dersi proje örnekleri
MCS 212 Medyada Yapım II dersi öğrencilerinin ilk proje kapsamında ürettiği en iyi beş çalışma için tıklayınız. Proje detaylarına http://mediaproduction2.wordpress.com/projects-3adresinden ulaşılabilir.

Toplumsal Cinsiyet / Şiddet Konferansı

İEÜ Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği Toplumsal Cinsiyet / Şiddet Konferansı 4-6 Nisan tarihleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesinde gerçekleştirilecek.

Türkiye’de Modernleşme Mecraları ve Maceraları
İletişim Fakültesi ile  Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi işbirliğinde düzenlenecek olan “Türkiye’de Modernleşme Mecraları ve Maceraları” adlı konuşma dizisinin yeni dönem programı belli oldu.

Türkiye’de belgesel sinemanın geleceği İZDOC’ta tartışılacak

İZDOC İzmir Belgesel Film Tartışmaları paneli 28 Mart Çarşamba günü yapılacak. Panelde, sinema ve medya sektöründe yaşanan güncel gelişmeler ışığında belgesel sinemanın finansman, dağıtım ve üslup gibi çeşitli konulara ilişkin sorunları ele alınacak.