3. Uluslararası Kadın Festivali başlıyor

İletişim Fakültesi ve Goethe-Institut işbirliği ile 21-23 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İzmir 3. Uluslararası Kadın Festivali’nin ilk gününde Alman yönetmen Döndü Kılıç öğrencilere yönelik bir belgesel film atölyesi gerçekleştirecek.

Medya ve İletişim Yüksek Lisans Kolokyumları

Medya ve İletişim Çalışmaları Yüksek Lisans Programı kapsamında 15 günde bir kolokyumlar düzenlenecek.

Prof. Christensen’in konferansı

Erasmus kapsamında fakültemizde bulunan Karlstad Üniversitesi’nden Prof. Miyase Christensen “Mediatization, Complicit Surveillance and the Question of Cosmopolitanism” başlıklı bir konuşma yapacak.

“2000′li Yıllarda Türk Sağının Halleri”

Yazar Tanıl Bora, Medya ve İletişimde Uygulamalı Atölye Çalışması dersinin konuğu olarak “2000′li Yıllarda Türk Sağının Halleri” başlıklı bir konferans verecek.

İzmir’in Yerel Kahramanları Belgesel Oldu
İzmir Ekonomi Üniversitesi lletişim Fakültesi desteğiyle hayata geçirilen “İzmir’in Yerel Kahramanları” temalı Youth MODE Yaratıcı Belgesel Atölyesi tamamlandı.

Liseliler Medya Atölyesi’nde

TED Aliağa, Karataş ve Atakent Anadolu liselerinden gelen 42 öğrenci, 17-18 Ocak 2012 tarihlerinde iki gün boyunca İletişim Fakültesi stüdyolarında düzenlenen medya atölyesine katıldı.

İnternet Gazeteciliği dersi dönem sonu projeleri

MCS430 İnternet Gazeteciliği dersi uygulamaları kapsamında hazırlanan bireysel öğrenci projeleri ziyarete açık bulunmaktadır. Dersin bloguna erişmek için tıklayabilirsiniz

Yaratıcı Belgesel Atölyesi: “İzmir’in Yerel Kahramanları”
İletişim Fakültesi kolokyum serisinin konuğu bu kez Pennsylvania Üniversitesi Annenberg İletişim Okulu’ndan Dr. Marwan Kraidy olacak.

Hayatı Belgeleyenler İF Stüdyolarında
İletişim Fakültesi stüdyoları TRT Belgesel’in Hayatı Belgeleyenler programını ağırladı. Programın bu haftaki bölümünde İletişim Fakültesi Stüdyoları’nda gerçekleştirilen çekimler ve belgesel film etkinliği yer alıyor.

Ünivers’in Ocak sayısı çıktı

Gazetemiz Ünivers’in Ocak sayısı çıktı. Gazetenin bu sayısında manşette farklı cinsel kimliklerin siyasal talepleri yer alıyor.