İzmir Kültürel Miras Festivali

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin düzenlediği Kültürel Miras Festivali 20-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İlk kez düzenlenen festival kapsamında, İzmir’de çekilmiş filmlerden oluşan bir seçki, Türk-Yunan ortak yapımlarının konu edildiği bir panel, sergiler ve konserler yer alıyor.

İEÜ açılış töreni canlı yayında
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin 2011-2012 akademik yılı açılış töreni internet üzerinden canlı yayınlanacak. Yeni akademik yıl Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş’ın vereceği “İlk Ders” ile başlayacak.

RadyoEko yeni programcılarını çağırıyor

RadyoEko’nun yeni yayın dönemi için program başvuruları başlıyor. Tüm İEÜ öğrencilerinin yanı sıra akademik kadroya da açık olan başvurular program öneri formunu doldurarak yapılabilir. Son tarih 7 Ekim 2011. Yapımcıların, başvuruların ardından yapılacak toplantı ve görüşmelere mutlaka katılmaları gerekiyor.

Ece Temelkuran: İnsanlar acı çekmeyi yalnızlığa tercih ediyor

Yeni kitabı “ikinci Yarısı” bu hafta raflardaki yerini alan gazeteci yazar Ece Temelkuran, İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından düzenlenen İletişim Günleri’nin konuğu oldu.

“İzmir ve ülkeyle bütünleşmeliyiz”
İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, 10. yılı gelinen noktayı değerlendirmek için bir fırsat olarak görüyor.

Diaspora sineması mercek altında

İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü 21-22 Nisan tarihlerinde “Topographies of Turkish cinema: Hybrids, hyphens & borders’’ başlıklı bir konferans düzenledi.

“Şeytanın bile merhameti vardır”

Libya’ya düzenlenen NATO operasyonlarının karargahlarından biri olan İzmir’e, yaklaşık 300 yaralı Libyalı getirilmiş ve İzmir’deki hastanelere dağıtılmışlardı. Şehirde Libyalıların olduğu biliniyordu ancak onları gören ya da konuşan biri yoktu. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bu durumu değiştirmek için gittik.

İEÜ İletişim Fakültesi Mezunları Mutlu

Mezunlarımıza İEÜ’nün kariyerlerindeki önemini sorduk.

Türkiye’nin ilk kadın yayın yönetmeni Nurcan Akad öğrencilerle buluştu

Türkiye’nin ilk kadın yayın yönetmeni gazeteci Nurcan Akad İzmir Ekonomi Üniversitesi Haber Merkezi’nin konuğu oldu.

İEÜ Staj Kılavuzu ve Staj Yönergesinde Değişiklik

İzmir Ekonomi Üniversitesi staj kılavuzu ve staj yönergesinde bazı değişiklikler yapılmıştır. İlgili değişiklikler ile ilgili bilgilere web sayfamızın “Stajlar” bölümünden ulaşabilirsiniz.