İEÜ öğrencileri Umur Talu ile habere yeniden baktılar
Habertürk yazarı, Milliyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Umur Talu pazartesi günü İzmir Ekonomi Üniversitesi’ndeydi. İletişim Fakültesi Haber ekibi ile bir gün geçiren Talu öğrencilerle deneyimlerini paylaştı, haber toplantısına katıldı.

Dönem içi staj başvuruları

Medya ve İletişim Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencileri 2010-2011 Bahar dönemi boyunca anlaşmalı medya kurumlarından birinde dönem içi staj yapabilecektir.

Yeni Asır’ın 115 Yıllık Tarihi Gün Işığına Çıktı
Manşetler Sergisi”, İzmir Ekonomi Üniversitesi Fuaye alanında törenle açıldı.

Toplumsal Cinsiyet ve Medya Tartışıldı
Başbakanlık Kadının Statüsü Genel  Müdürlüğü (KSGM), İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi ile  İzmir Ekonomi Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKOKAM) işbirliğiyle bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Toplumsal  Cinsiyet ve Medya Atölyesi devam ediyor.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ´NE “YEŞİL” ÖDÜL

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında T.C Çevre ve Orman Bakanlığı desteğiyle, Recycling INDUSTRY ve TÜÇEV tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Üniversiteler Arası Yeşil Kamera 'Atık ve Geri Dönüşüm' Kısa Film Yarışması sonuçlandı.

Kafkas Gazetecileri Barış İçin Buluştu
Kafkaslardan gelen konuk gazeteciler, kriz ortamında barışın sağlanabilmesi için neler yapılabileceğini tartıştı.

Medyada Kadın Erkek Eşitsizliği
Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ferai Tınç ile Bloomberg HT Kanalı haber sunucusu ve editörü Ahu Özyurt’un konuşmacı olarak katıldığı seminerin moderatörlüğünü gazeteci Tuğrul Eryılmaz üstlendi. EKOKAM tarafından  düzenlenen 3. etkinlik olan “Toplumsal Cinsiyet…” başlıklı seminerde “Kadın ve Medya” arasındaki ilişki incelendi.

Canlı Gaste’yi Bu Kez İEÜ Öğrencileri Hazırladı
İletişim Fakültesi’nde Prof. Dr. Bülent Çaplı’nın verdiği proje dersine katılmak üzere İzmir’e gelen Can Dündar, dördüncü sınıf öğrencilerine gazetecilik ve televizyonculuk konusunda mesleki bilgilerini aktardı.

Konuk Konuşmacı

Eğreti Gelin,O Da Beni Seviyor filmlerinin ve Seher Vakti, Asi, Kırık Kanatlar dizilerinin senaristi Gül Dirican 9 Ocak Cuma günü fakültemize konuk olacaktır.

Konuk Konuşmacı

Parmaklıklar Ardında dizisi kameramanı İsmail Ersan ile söyleşi ve dizi çekimleri üzerine workshop çalışması yapılacaktır.