Ünivers Yıl Sonu Sergisi

3. sınıf Haber Stüdyosu öğrencilerinin düzenlediği Ünivers Yıl Sonu Sergisi'nde bizlerle olan herkese teşekkürler!

Bu maçı alıcaz! Spor Medya ve Toplum Paneli

Yrd. Doç. Dr. Altuğ Akın'ın moderasyonunda yürütülen panelde Ahmet Talimciler (Ege Üniversitesi), Erman Gönülşen (Lig TV), Burkal Efe Sakızlıoğlu (Taraftar Hakları Derneği) ve Sencer Yücel (Eurosport ve Socrates) sporu medya ve toplumla ilişkisi çerçevesinde değerlendirdi.

Ayrımcılık, Nefret Söylemi ve Medya Çalıştayı

17 Mayıs'ta gerçekleştirdiğimiz "Ayrımcılık, Nefret Söylemi ve Medya" temalı çalıştayda Hrant Dink Vakfı temsilcileriyle bir araya geldik. İki oturumdan oluşan etkinliğin sabah oturumunda vakıf üyeleri tarafından öğrencilere yönelik sunum yapıldı. Öğleden sonraki oturumda ise akademisyenlerin katılımıyla müfredatın geliştirilmesine yönelik bir toplantı düzenlendi.

Veri Gazeteciliği Atölyesi

Veri Gazeteciliği Atölyesi'nde Pınar Dağ ile bir araya geliyoruz.

Mobil Yayıncılık Atölyesi'nde İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerini ağırlıyoruz.

Medya ve İletişim Bölümü'nün ev sahipliğini yaptığı Mobil Yayıncılık Atölyesi'ne İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi'nden öğrenciler katılıyor.

Pınar Öğünç'ü ağırlıyoruz.

Medya ve İletişim Bölümü, MCS 451 Medya ve İletişimde Uygulamalı Atölye Çalışması dersinde Pınar Öğünç'ü konuk ediyor.
İlgilenen herkesi bekliyoruz.

İEÜ İletişim Fakültesi SUNY Fredonia’dan İki Önemli Konuk Ağırladı

İletişim Fakültesi, Mart ayı boyunca Fredonia State University of New York’tan Prof. Dr. Ted Schwalbe ve Yrd. Doç. Dr. Mike Igoe’yi konuk olarak ağırladı. Konuklar, öğretim elemanları ve öğrencilerle bir araya geldi.